Say Yes to the Dress, Part 2: I Said Yes

Ik heb al eerder geschreven over mijn zoektocht naar mijn trouwjurk. Dit was een heel bijzondere ervaring, en erg leuk om trouwjurken te passen. Daarna ben ik nog naar een paar winkels geweest, maar ik kon dé jurk nog niet vinden. Ik had in mijn hoofd wel een heel duidelijk beeld van hoe de jurk er uit zou moeten zien.

Toen ik begin van het jaar een oproep zag voor het 2e seizoen van Say Yes to the Dress Benelux twijfelde ik geen moment, ik heb me meteen aangemeld. Ik moest best een uitgebreide vragenlijst invullen, maar het was een druilerige zondag, dus ik kon er mooi de tijd voor nemen. Ik had geen idee of en wanneer ik er iets over zou horen.

Say Yes to New Adventures

(meer…)

I’m back

Het is even stil geweest. Ik was niet tevreden over mijn website, zat niet lekker in mijn vel en wist niet zo goed wat ik nou met mijn blog wilde.

Ik ben nog steeds niet helemaal tevreden over mijn website, want ik wil alles superprofessioneel hebben, maar dat kan ik niet. Ik ben nu eenmaal een perfectionist, maar dat ga ik proberen los te laten. Ik doe het gewoon zo goed mogelijk. Ik weet ook nog niet precies welke kant ik op wil met mijn blog, maar ik vind het toch wel leuk om te schrijven, dus ook daar heb ik besloten om maar gewoon te zien hoe het loopt. Hopelijk ontwikkelt het zichtzelf dan. De focus zal wel op mode liggen, omdat dat nu eenmaal is wat ik leuk vind. Maar misschien dat ik tussendoor ook een make-up blog ga schrijven of een wat meer algemene blog.

Ik heb vaak ideeën voor een blog, die ga ik proberen uit te werken.

x

 

maai heart favicon