20180721_200755 2

Crop top confidence

Ik vind crop tops zo leuk! Ik draag veel rokken en die draag ik vrij hoog in mijn taille. Hierdoor staan lange shirts niet zo mooi. Maar ik zorg altijd dat mijn shirt over de rand van mijn rok heen valt, zodat je mijn buik niet ziet. Nou draag ik eigenlijk altijd een hempje onder mijn shirt, dus mijn buik zie je sowieso niet, maar dat hempje hoeft niet gezien te worden. Maar ik vind het zo in de zomer wel echt heel leuk staan als vrouwen een ‘naveltruitje’ dragen en dan een stukje buik bloot hebben. Ik ben ondertussen wel zo ver dat ik me niet schaam voor mijn lichaam, maar om de één of andere manier vind ik het toch spannend om mijn buik te laten zien. In mijn bikini vind ik het geen probleem, maar in ‘gewone’ kleding toch blijkbaar wel. Nou heb ik een tijdje terug een superleuke rok gekocht van Violeta by Mango. Hier zit geen stretch in en is net een tikje te groot in de taille. Daardoor zit de rok iets lager dan normaal en vallen sommige tops dus nét niet op de rand. Laatst was er een evenement bij het stadsstrand, Belcrum Beach, in Breda. Dat was de perfecte gelegenheid om mijn blote buik te gaan showen.

Maaike Oerlemans

Ik had dit gele bardot shirtje speciaal gekocht om met deze rok te combineren, maar omdat hij dus iets te kort was had ik hem nog niet gedragen. Ik had deze outfit bedacht voor de zaterdag en wist nog niet precies hoe het zou staan. Toen ik de outfit aandeed voelde ik mezelf er zo leuk in, zelfs met blote buik. Het scheelt ook wel dat mijn buik is nu best bruin is, doordat ik al op vakantie ben geweest en het de laatste tijd mooi weer is om in de tuin te liggen.

maaike oerlemans

Het was afgelopen zaterdag ook weer behoorlijk warm, dus ik was heel blij met mijn blote buik, dat was lekker luchtig 🙂

Omdat ik de laatste tijd eigenlijk alleen gympen draag had ik er automatisch mijn Vans sneakers bij aan gedaan. Achteraf had ik misschien beter voor een teenslipper kunnen kiezen. Maar zo in de stad staat de sneaker er ook wel lekker zomers bij.

20180721_200723 2

Normaal worden mijn benen trouwens helemaal niet zo makkelijk bruin. Maar dit jaar heb ik in het voorseizoen al goed mijn best gedaan (zodat ik op de bruiloft ook bruine benen zou hebben) En nu het zo warm is in Nederland trek ik het niet om met mijn hele lijf in de zon te liggen, dus ga ik met mijn bovenlijf in de schaduw liggen en heb ik alleen mijn benen in de zon. Dat werkt dus wel (hoewel de achterkant van mijn benen nog best wit zijn, maar dat zie ik zelf toch niet, hahaha) Ik zorg wel altijd dat ik me goed insmeer. Mijn lievelings zonnebrand is de Australian Gold met bronzer. Ruikt heerlijk!

crop top

Crop top: H&M

Rok: Violeta by Mango bijvoorbeeld hier

Sneakers: Vans

Zonnebril: Violeta by Mango

 

 

maai style