maaike oerlemans

Een look die je niet van mij gewend bent

Ik draag eigenlijk altijd rokken en jurken. Ik vind ze fijn dragen en het ziet er snel leuk uit vind ik. Maar als ik anderen in een broek zie wil ik dat toch ook graag. Ik ben altijd wel een beetje op zoek naar ‘de perfecte broek’. Is het een mythe? Ik denk het wel, want ik heb m nog niet gevonden. Maar ik heb nu een spijkerbroek die wel heel dicht in de buurt komt.

maaike oerlemans

Maar dan komt het volgende probleem. Hoe style je een spijkerbroek? Omdat ik geen broeken draag zijn mijn tops eigenlijk ook niet zo geschikt om op een broek te dragen. Ik heb korte tops geprobeerd, blouses (in en over mijn broek), jasjes, truien, maar ik vond het allemaal net niet. Ik weet niet of het komt omdat ik het niet gewend ben, of omdat het gewoon niet ‘Maaike’ is. In rokken en jurken heb ik eigenlijk geen problemen om iets aansluitends te dragen, maar in een broek… Nee, al met al voel ik me er niet echt gelukkig in. Als ik (op vakantie) in een bikini loop voel ik me zelfs meer zelfverzekerd dan wanneer ik een spijkerbroek draag.

Dus hoe kan ik een spijkerbroek zo combineren dat ik me er goed in voel en dat ik er leuk uitzie? Korte tops showen te veel naar mijn zin, wijde lange shirts verbergen te veel. Toen ik van Yours Clothing een paar kledingstukken mocht uitzoeken viel mijn oog op deze top, eigenlijk een perfect compromis. Aan de voorkant een kort jersey gedeelte met daaraan vast een doorschijnend, mesh, langer deel. En de achterkant is helemaal van mesh gemaakt. Hierdoor zie je nog wel de vorm van mijn lijf, maar de nadruk komt door de valling van het shirt meer op mijn pluspunten..

maaike oerlemansmaaike oerlemansmaaike oerlemans

Ik ben echt tegen verbergen en pro je positieve punten benadrukken, daarom is deze top perfect. Je ziet mijn figuur er nog helemaal in 🙂 Ik verberg mezelf absoluut niet, maar het maakt dat ik me een stuk meer op mijn gemak voel. En door het gebruik van verschillende materialen, jersey en mesh, maakt dat het ook een interessant beeld vormt. DIt is voor mij het ideale shirtje waardoor ik hopelijk wat meer zelfvertrouwen krijg in het dragen van een strakke spijkerbroek. Wie weet welke leuke looks in broek nu nog gaan volgen.

Yours Clothing is een van oorsprong Engels bedrijf dat nu een Nederlandse website heeft. Hierdoor kun je heel makkelijk in Nederland (en België) bestellen.

IMG_3865IMG_3867

 

T-shirt c/o Yours Clothing

Spijkerbroek – Blue Frog Jeans

maai style