Maaike Oerlemans plus size model

Eindelijk gevonden: De rok van mijn dromen

Ondertussen weten jullie waarschijnlijk wel dat ik (bijna) allleen maar rokken draag. Af en toe een jurkje en heeeeel zelden een broek. Ik heb ook best veel rokken, maar toch ben ik heel lang op zoek geweest naar die ene rok. De perfecte A-lijn rok die op mijn knie valt, die ik overal mee kan combineren, die me mooi staat, die lekker zit en een mooie kwaliteit heeft. Ik heb zwarte kokerrokken, plooirokken, tulen rokken, maxirokken noem het maar op, maar een mooie zwarte A-lijn rok tot op mijn knie kon ik maar niet vinden. Iedere online shoptrip keek ik wel even tussen de rokken, om te  kijken of mijn droomrok er tussen zat. Helaas, veel leuke rokken, maar niet ‘the one’. Totdat ik vorige week de site van Belloya bekeek, daar zag ik haar meteen, mijn droomrok. Die moest ik hebben!

Maaike Oerlemans

Waarom ik persé deze rok moest hebben? Omdat deze zo veelzijdig is. Ik kan hem overal mee combineren, met iedere top in mijn kast en ieder paar schoenen dat ik bezit. En door de elastieken tailleband zit hij ook heerlijk! Dankzij de lengtenaden en het subtiele patroon in de rok krijgt deze een luxe uitstraling, het is zeker niet zomaar een simpel zwart rokje.

Maaike Oerlemans plus size model

 

IMG_2814 Close up

Ik wil je laten zien hoe deze geweldige rok kan tranfsormeren afhankelijk van hoe ik deze combineer Dus ik heb foto’s gemaakt van mijn nieuwe lievelingsrok met een basis top en de schoenen die ik de laatste tijd het meest draag. Zo kan ik heel makkelijk mijn outfit aanpassen aan mijn stemming of de gelegenheid. Zin in iets feestelijks, hup mijn glitterlaarzen eronder, casual dagje, dan gaan mijn roze sneakers eronder. Ga ik naar een festival, mijn Vans staan er ook geweldig bij, en zo gaat het maar door.

IMG_2521 Maaike Oerlemans plus size model IMG_2557 Maaike Oerlemans plus size model IMG_2565 FINAL IMG_2588 Maaike Oerlemans plus size model IMG_2487 Maaike Oerlemans plus size model IMG_2459 Maaike Oerlemans plus size model IMG_2481 Maaike Oerlemans plus size model

Dit is dus de reden waarom ik deze rok zocht. Je kan er alle kanten mee op, en door de lichte A-lijn geeft de rok mijn lichaam ook een mooie shape. Met dit hersftweer voel ik me niet op mijn best. Als ik me zo voel merk ik dat het goed werkt om me mooi aan te kleden en mijn make-up een beetje meer dan normaal aan te zetten. Ik heb de rok afgelopen vrijdag naar kantoor gedragen met deze blouse die ik al had, en ik voelde me zo mooi, dat ik bijna vergat dat ik in mijn herfstdip zit. Ik wil niet arrogant klinken, ik heb genoeg dagen dat ik me echt niet mooi voel, des te fijner als ik dat gevoel op een druilerige herfstdag wel heb 🙂

Maaike Oerlemans plus size model

Maaike Oerlemans Plus size Model

De rok is dus van Belloya, een mooi, relatief nieuw merk voor de vrouw met ongeveer maat 44 tot en met maat 56. Wat ik zo mooi vind aan het merk is dat ze echt luisteren naar ons, de consument. Regelmatig wordt feedback gevraagd en daar wordt direct wat mee gedaan. Wat ik ook leuk vind, ze laten regelmatig op hun facebookpagina foto’s zien van klanten die de kleding gekocht hebben. Die hebben zelf de foto’s ingestuurd, omdat ze zo blij zijn met hun aankoop. En zo kunnen wij zien hoe het staat als het niet door een model wordt getoond, soms ook wel fijn! Er wordt bij Belloya heel kritisch op de maatvoering en pasvorm gelet en er wordt gekeken hoe de kledingstukken het best op een curvy lijf staan. Natuurlijk is ieder lijf anders, Belloya heeft dan ook verschillende modellen jurkjes en is er voor iedereen de perfecte outfit te vinden.

IMG_2691

De perfecte rok c/o Belloya

 

 

 

maai style