Info

Een eerste indruk is zo gemaakt. Heb jij het gevoel dat je niet de indruk achterlaat op mensen die je graag zou willen? Reflecteert jouw look niet wat je wilt uitstralen? Voel je je niet gelukkig met je uiterlijk?

Maai Style laat je zien hoe je je lichaam meer in balans kunt laten lijken en hoe je je eigen stijl kunt laten zien én hoe je daardoor gelukkiger met je uiterlijk zult worden.

Ik zie de schoonheid in iedereen en ik wil je graag helpen om jouw eigen schoonheid naar boven te brengen. Verstop jezelf niet, maar accentueer juist je mooie punten! Vaak voel je je dan meteen beter over jezelf. Je zult meer stralen en je een stuk zelfverzekerder voelen. En dat zullen andere mensen ook opmerken!

Als je gezellig met een groep vriendinnen wil afspreken kun je één van de workshops volgen waarbij ik een kleuranalyse en figuuranalyse doe en een mini stijlsessie.

Wil je leren hoe je jouw lichaam optimaal kunt laten uitkomen en wil je je gelukkiger voelen in je eigen vel, waarbij je trouw blijft aan je identiteit? Neem dan contact met me op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.

Tot snel!

Liefs Maaike – Maai Style

maai heart favicon