Maai Tips

Hier zijn een paar styling tips die ik je alvast wil meegeven. Tips die makkelijk toe te passen zijn.

  • Je uitstraling wordt grotendeels bepaald door hoe je je voelt. Dus trek alleen kleding aan waar je je goed in voelt. Bij twijfel niet kopen! Nieuwe kleding moet je meteen willen dragen, Als je het nog niet wilt dragen bij aankoop, dan zal het je kast hoogstwaarschijnlijk nooit uitkomen.
  • Knip de labels uit je kleding wanneer mogelijk. Dan kunnen ze niet uit je outfit steken en ook geen bobbels creëren op plaatsen waar je dat niet wilt (het label wat bijvoorbeeld in de zijkant van een t-shirt zit)
  • Natuurlijk zijn er dingen aan jezelf waar je niet gek op bent. Verstop jezelf niet, maar accentueer juist je mooiste punten! Vaak voel je je dan meteen beter over jezelf. Je zult meer stralen en je een stuk zelfverzekerder voelen. En dat zullen andere mensen ook opmerken. Imperfection is beauty, hou van jezelf.
  • Creëer je eigen stijl, een stijl die past bij jouw karakter en past bij wat je wilt uitstralen. Laat je niet door anderen beïnvloeden, jouw mening is het belangrijkste!
  • Straal, je mag er zijn! Als je je goed voelt straal je dat ook uit en krijg je ook sneller complimenten, die vergroten je zelfvertrouwen weer, zodat je je nog zekerder over jezelf kunt voelen. Het is dan wel belangrijk dat je het punt hierboven hanteert. Je voelt je namelijk het beste in kleding die bij jou past, vaak voel je je al onzeker als je kleding niet voor jezelf draagt, maar alleen om anderen een plezier te doen.
  • Look in the mirror and: “see the beauty that looks back at you”

 

 

maai heart favicon