Maaike Oerlemans

something old, something new

Als ik kleding koop, koop ik eigenlijk nooit complete sets. Ik koop juist losse stuks en die combineer ik met kleding die ik al heb. Je zult dus niet heel vaak compleet nieuwe outfits van mij voorbij zien komen, maar meestal combinaties van something old met something new. Ik heb laatst een nieuwe blouse gekocht en die vind ik perfect staan op een rok die ik al bijna een jaar heb en nog steeds graag draag.

Ik kan nooit afscheid nemen van kleding die ik met veel plezier heb gedragen. Soms omdat ik het nog steeds leuk vind om te dragen, en soms vanwege de emoties die eraan hangen voor mij. De herinneringen die ik heb, meestal als ik er aan denk met hoeveel plezier ik een kledingstuk heb gedragen. Ik kan sowieso moeilijk dingen weggooien, dat heb ik van mijn vader. Als ik mijn vriend niet had zou ik echt zelden iets weggooien. Meestal ben ik wel blij dat hij me helpt bij het weggooien van oude spullen, het ruimt namelijk in huis lekker op, maar ook in mijn hoofd.

natural curls

Deze blouse is eigenlijk heel lang, maar ik draag liever geen lange tops op mijn rokken. Zo lijken mijn benen langer en zie je mijn taille beter. Ja, mijn buik zie je ook beter, maar who am I kidding, ik ben nu eenmaal de slankste niet. Dan benadruk ik liever mijn sterke punten, dan vallen die dingen waar ik zelf onzeker over ben in ieder geval ook wat minder op. Hoop ik 😉

Maaike Oerlemans

Meestal koop ik geen vintage of tweedehands, maar toen ik in Woudrichem was, met Janet, de Stijl van Sien, kon ik dit tasje niet laten liggen.

IMG_ (221)

Eefje vond dat er een extra ring bij moest, maar omdat ik haar ringen niet goed pas heb ik er 1 om mijn pink gedaan. Stiekem vond ik dat superleuk, dus nu ga ik op zoek naar een ring die ik om mijn pink kan dragen. Misschien heb ik nog wel een oude liggen die niet meer past.

cluse horloge

Blouse: Boohoo via Asos

Horloge: Cluse

Rok: Oud van H&M

Tas: tweedehands bij Oude Liefde in Woudrichem

Foto’s gemaakt door Eefje van Kaam

maai heart favicon